top of page

Teva alaturi de copiii speciali

Updated: Jul 31, 2023

Inceputul anului ne aduce oportunitatea de a desfasura un nou proiect dedicat copiilor incadrati in grad de handicap. Teva Romania a hotarat sa se alature cauzei noastre sustinand sase copii speciali care au nevoie de recuperare medicala pediatrica prin kinetoterapie si terapii complementare.


Proiectul “Teva alaturi de copiii speciali” se va desfasura timp de opt saptamani, iar fiecare copil va beneficia de sedinte terapeutice alaturi de kinetoterapeuti intr-un cadru specific pentru realizarea activitatilor de recuperare medicala pediatrica.



Teva este o companie farmaceutică înființată în anul 1901, la Ierusalim. Istoria companiei, de peste 120 ani, a început ca o mică afacere care a crescut semnificativ, ajungând, în prezent, unul dintre liderii globali in ceea ce priveste medicamentele generice si specializate. Din grija pentru viata, compania Teva si-a luat angajamentul sa sprijine imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor si sa creeze valoare intr-un mod responsabil.


Reprezentantii Teva afirma: “Pentru noi, o comunitate sanatoasa este reprezentata de oameni care au acces la resurse si conditii, care le permit sa duca o viata cat mai sanatoasa. Contribuim la mentinerea unei comunitati sanatoase in intreaga lume, prin portofoliul nostru de produse si nu numai, punand pacientul in centrul tuturor activitatilor noastre. Perspectivele si experientele pacientilor ne inspira sa gasim solutii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a acestora prin cresterea accesului la medicamente generice, stimularea inovatiei, implicarea atat a pacientilor cat si a familiilor si a profesionistilor in domeniul sanatatii in identificarea unor strategii de sanatate valoroase.”


Suntem onorati sa dezvoltam un parteneriat cu o companie atat de implicata in imbunatatirea starii de sanatate, prin cresterea accesului la recuperare medicala a copiilor greu incercati.


Desfasurarea proiectului “Teva alaturi de copiii speciali” va impacta pozitiv sanatatea beneficiarilor si implicit va aduce liniste financiara parintilor.




18 views0 comments
bottom of page