top of page

CE AM  

REALIZAT

Proiectele Fundatiei pentru copii Sansa la Viitor se desfasoara alaturi de o echipa de specialisti in domeniul recuperarii medicale pediatrice prin kinetoterapie, psihologie, logopedie si terapii complementare, care ofera planuri de tratament potrivite nevoilor copilului tau.

FUNDATIA PENTRU COPII SANSA LA VIITOR

Conform statisticilor in Romania, 10% din totalul nasterilor sunt premature, fiind prinicpala cauza care conduce la dezvoltarea dizabilitatilor in randul copiilor. 

Acestia au nevoie de sustinere terapeutica deoarece salvarea lor inseamna o trauma in alte zone, unii dintre ei au repercursiuni neurologice, avand nevoie de recuperare medicala imediata in sectiile de terapie intensiva. 

Screenshot 2019-11-20 at 13.05.34.png

In anul 2022, conform datelor D.G.A.S.P.C sunt inregistrati la nivel national 80.578 de copii cu dizabilitati diverse dintre care peste 6000 sunt din Bucuresti. Pentru aceștia am desfasurat cu sprijinul sectorului privat o serie de proiecte, oferindu-le astfel peste 18.000 de sedinte terapeutice in vederea recuperarii functiilor motrice, de limbaj si psihice. 

Desenam zambete pe chipul copiilor si aducem liniste familiei.

TE INCURAJAM SA FACI I TU O SCHIMBARE!

bottom of page