NOI
SUNTEM

Noi suntem oamenii Fundatiei pentru copii Sansa la Viitor. Am pornit totul din suflet, am ales sa luptam prentru fiecare procent in parte 100% PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU AFECTIUNI NEUROMOTORII .
Daca ai ajuns pe pagina noastra, sigur stii ca poti sa ajuti si tu. NOI am ales sa ne oferim timpul, resursele materiale, energia si talentul pentru o calatorie care intotdeauna incepe cu un PRIM PAS!

CONSECVENTI SI AMBITIOSI 

Noi suntem o echipa de tineri entuziasti.
Nu suntem atat de tineri cat sa ne permitem sa nu fim pragmatici, dar suficient cat sa stim ca putem realiza lucruri marete cu rabdare si consecventa.
Fundatia pentru copii Sansa la Viitor va oferi servicii de recuperare neromotorie copiilor incadrati cu certificat de handicap ce provin din familii defavorizate financiar.

CUM FACEM ACEST LUCRU

PARTENERI.

Fie ca sunteti persoana fizica sau companie, Fundatia pentru copii Sansa la Viitor. Va invita sa contribuiti si sa sprijiniti o cauza care ne preocupa pe noi toti. Suntem dornici sa raspândim mesajul, dar suficient de modesti cât sa primim sfaturi privind cele mai bune modalitati de colaborare.

Pentru companiile interesate sa contribuie la acest proiect ca parte a propriilor programe de responsabilitate sociala, Fundatia pentru copii Sansa la viitor garanteaza investitii in actiuni constante de dezvoltare si tratament pentru copii. Prin implicarea in proiectele Fundatiei, veti obtine:

Desenăm zâmbete pe chipul copiilor și aducem liniște familiei.

TE ÎNCURAJĂM SĂ FACI ȘI TU O SCHIMBARE!

Contacteaza-ne

Fara discriminare si fara compromis, cu respect si rabdare pentru recuperarea copiilor cu afectiuni neuromotorii!

ADRESA

TELEFON

EMAIL

© 2017 by Fundatia pentru copii Sansa la Viitor