top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Ularu Denisa

Updated: Jul 31, 2023

“Eu sunt Cristea Marioara si sunt AMP (asistent maternal personal). O am pe Denisa de cand avea 6 saptamani. Fiind in sistem de multi ani, am adoptat pana acum 3 copii. Ei sunt sufletul meu, la fel si Denisa.


Este foarte dureros momentul cand afli ca ADHD-ul a pus stapanire pe copilul tau… treci prin toate starile posibile. Suntem la inceput de drum, atat cu terapiile, cat si cu tratamentul medicamentos. Despre fundatie am aflat de la D.G.A.S.P.C si reprezinta pentru noi o mare speranta. Imi doresc din suflet ca aici, Denisa sa fie bine si sa lupte cu aceasta boala. Proiectul "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati”, este sansa Denisei la recuperare. Nu imi permit din punct de vedere financiar ca fetita mea sa beneficieze de atatea terapii, de cate ar nevoie. Va multumesc din suflet.”

Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE


2 views0 comments

Comments


bottom of page