top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Trifan Tudor Alexandru

Updated: Jul 31, 2023

"Suntem o familie speciala cu un baietel special si o surioara care il iubeste nespus de mult. Tudor este diagnosticat cu Sindromul Down aceasta veste ne-a marcat, am simtit ca nu o facem fata situatiei, dar ne-am incurajat unul pe celalalt si cu timpul am realizat ca suntem binecuvantati. Tudor a inceput recuperarea inca de la varsta de 2 luni, astazi are 10 ani si am intampinat destul de multe provocari, cele mai multe de ordin financiar.

Despre Fundatia pentru copiii Sansa la Viitor am aflat de la o mamica de copil special, iar pentru noi este o sansa pentru evolutia lui Tudor.

Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” inseamna foarte mult deoarce timp de 10 ani am cautat terapeuti dedicati.

Si da! i-am gasit aci. Tin sa multumuesc tuturo celor care participa la acest proiect. ”

Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE #kauflandromania #InStareDeBine #implicareafacediferenta #fdsc #sansalaviitor

15 views0 comments
bottom of page