top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Iacobescu Matei

Updated: Jul 31, 2023

"Despre noi... avem o relatie speciala si unica, in scurte cuvinte suntem de nedespartiti. Matei este diagnosticat cu TSA si convulsii febrile, nu stiam ce inseamna AUTISM-ul, nu stiam ce trebuie sa facem ... a fost un moment cumplit cand doctorul ne-a dat aceste vesti.

Cand aflat despre Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am simtit speranta ca starea lui Matei se va schimba.

Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” inseamna mult pentru Matei si pentru mine. Am inceput programul in luna septembrie iar copilul meu a facut progrese uriase si iubeste toate activitatile. Pentru mine ca parinte sedintele din cadrul grupului de suport inseamna mult, aici am realizat ca situatia lui nu este cea mai grea si ca sunt copii mult mai rau. Ascultand povestile parintilor si oferindu-ne unii altora sfaturi este cel mai minunat lucru. Am descoperit aici parinti un sprjin si intelegere .”


Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE #kauflandromania #InStareDeBine #implicareafacediferenta #fdsc #sansalaviitor

4 views0 comments
bottom of page