top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Fotescu Costin

Updated: Jul 31, 2023

“Costin iubeste viata in natura, este un copil vesel, binedispus si ii face mare placere sa fie in compania oamenilor. Este incantat de excursiile la munte, la mare, se simte motivat cand face parte dintr-un grup, mai ales cand se poate face util.

Costin este diagnosticat cu sindromul Sotos si intarziere in dezvoltare neuro-psiho-motorie, despre care am aflat inca din timpul sarcinii, in urma unei ecografii. Atunci a fost socul…

Recuperarea a inceput-o la varsta de 6 luni prin kinetoterapie, mai apoi logopedie de la varsta de 3 ani si pana in prezent, la aproape 18 ani.


Despre Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am aflat in decembrie 2018, prin fiica mea Ema, care frecventeaza scoala de teatru, participand la o reprezentatie la Colegiul Lazar. Costin a fost inclus de-a lungul timpul in proiectele fundatiei cu imbunatatiri din punct de vedere motor.

Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” reprezinta pentru Costin sansa de a interactiona cu alti copii aflati in situatia lui, intr-un mod placut prin intermediul atelierelor de socializare si mai ales in cadrul terapiei asistata de animale, de care el este foarte incantat ”

Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE


13 views0 comments

Comments


bottom of page