top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Dumitru David

Updated: Jul 31, 2023

Mama lui David ne impartaseste cateva cuvinte despre minunea din viata ei.

"David este un copil dorit, reprezinta tot la ce puteam spera, este iubitor, vesel si extrem de istet. Cu timpul am observat ca avea un comportament diferit fata de alti copii. Au urmat controale amanuntite la medici de specialitate si astfel diagnosticul primit: Autism atipic a cazut pe umerii nostri ca un meteorit. Socati de veste, am inceput terapiile recomandate, era singura modalitate ca David sa poata avea o copilarie fericita, sa nu fie marginalizat de catre cei de varsta lui si mai ales de societate.


Fundatia pentru copii Sansa la Viitor mi-a fost recomandata de catre o cunostinta, copilul ei a beneficiat si in trecut de programele desfasurate aici.

Pentru noi este un mare ajutor iar faptul ca am fost inclusi in proiectul "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati," dezvoltat prin programul IN STARE DE BINE, finantat de KAUFLAND ROMANIA si implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE, reprezinta o sansa imensa, pentru ca aici David beneficiaza de terapii importante care cu siguranta il vor ajuta sa devina un adult care va putea sa se descurce singur in viata. "




5 views0 comments
bottom of page