top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Dinu Marius Alexandru

Updated: Jul 31, 2023

"Alexandru este un copil care are multa iubire de oferit, nu rateaza nici o ocazie care se iveste sa-si arate iubirea. Este sociabil, dornic sa invete lucruri noi .

Diagnosticul primit la nastere mi-a adus momente atat de grele...nu intelegeam de eu ? de ce copilul meu? de ce noi trebuie sa ne confruntam cu Sindromul Down. Terapiile de recuperare le-a inceput inca de cand Alex era bebelus, ne-a fost foarte greu din punctele de vedere.

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am aflat de la o alta mamica si reprezinta pentru noi o noua sansa la recuperare. Terapeutii implicati sunt minunati.Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati”este un mare ajutor - activitatile ofera sprijin in educarea si dezvoltarea copiilor cu probleme speciale.” Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE #kauflandromania #InStareDeBine #implicareafacediferenta #fdsc #sansalaviitor

16 views0 comments

Comments


bottom of page