top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Ciuraru Kasina

Updated: Jul 31, 2023

"Eu sunt Silvia, sunt asistent maternal si o am in grija pe Kasina inca de cand ea avea cateva luni de viata. Cu cat Kasina crestea am vazut ca are un comportament diferti fata de alti copii la varsta ei. Am dus-o la diferiti doctori, acestia au concluzionat ca acesta fetia minunata sufera de microcefalie, sindrom hiperkinetic si tulburari de dezvoltare in limbaj.

Despre Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am aflat de la Directia Generala de Protectie a Copilului, si mi-am pus speranta ca acest personal ii poate oferi Kasinei o copilarie si o viata normala. Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” reprezinta pentru noi un nou inceput. Cu salariul meu de asistent maternal nu as fi ajut posibilitatea sa-i ofer Kasinei atatea sedinte de terapie, nu as fi putut sa-i ofer o sansa reala de recuperare."




Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE #kauflandromania #InStareDeBine #implicareafacediferenta #fdsc #sansalaviitor


18 views0 comments
bottom of page