top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Cercel Maria

Updated: Jul 31, 2023

"Sunt Florina si sunt o persoana fericita ca am o fetita frumoasa si vesela. Maria s-a nascut prematur si a fost diagnosticata cu: paralizie cerebrala, dipareza spastica, microcefalie. Am primit aceste vesti cu o mare durere in suflet, nu credeam ca pot face fata. Am avut puterea de a merge mai departe alaturi de ea. Pana a facut primii pasi a fost foarte greu deoarece au fost necesare interventii chirurgicale.

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am descoperit-o prin intermediul unei cunostinte careia ii multumim si pe aceasta cale. Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” reprezinta pentru noi un mare ajutor datorita activitatilor de care Maria beneficiaza. Sunt foarte multumita de evolutia ei de pana acum. Va multumim din suflet pentru ajutorul acordat si promitem sa luptam in continuarea pentru ca fetita mea sa fie bine din toate punctele de vedere."

Mama Mariei



Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE


2 views0 comments
bottom of page