top of page

Selena Andreea - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31

"Numele meu este Beatrice si am o fetita superba de doua lunite, pe nume Selena Andreea. Abia la nastere am aflat ca fetita mea are o malformatie numita atrezie esofagiana, am intampinat si anumite dificultati, dar din fericire nu am avut alte complicatii asociate, multumim lui Dumnezeu!


Nu se poate explica in cuvinte ce este in sufletul unei mame, atunci cand este pusa fata in fata cu un diagnostic de care nici macar nu avea habar ca poate exista, si nu stie cum se poate lupta cu acesta, dar nu suntem singure, multumim doamnei doctor Silvia Costinean, si intregii echipe! Pentru mine, profesionalismul, performanta dar si empatia de care au dat dovada cadrele T.I.N.N si echipa Fundatiei pentru copii Sansa la Viitor au fost o reala incurajare si un adevarat suport, din toate punctele de vedere, iar discutiile cu Alexandra cat si blandetea si caldura acesteia au contat enorm, m-au ajutat sa adopt o atitudine constructiva si sa raman pozitiva pentru fetita mea, care este o adevărata luptatoare. Va multumim din suflet voua tuturor!"
Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.www.instaredebine.ro #InStareDeBine #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #FDSC #sansalaviitor #prematuriideaziviitoruldemaine

12 views0 comments
bottom of page