top of page

Razvan, Ionut si Calin - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Tripletii mei s-au nascut prematur la 29 saptamani de sarcina si au stat aproape 3 luni in spital pana sa fie externati. Lista diagnosticelor pentru fiecare a fost destul de lunga, de 12-13 afectiuni, insa usor, usor au depasit o parte dintre ele, acum ne confruntam cu: intarziere globala in dezvoltare, hipotonie, genu-vargum, talg-valg si postura incorecta.




Fundatia pentru copii Sansa la Viitor a venit ca o gura de aer in sprijinul nostru prin proiectul oferit gratuit copiilor prematuri. |nca de la iesirea din maternitate, am incercat sa le asiguram prin forte proprii cat mai multe ore de kinetoterapie, insa acestea sunt destul de costisitoare, mai ales cand trebuie sa inmultesti toate costurile cu 3.

Pe masura ce au crescut insa, pe langa kinetoterapie le sunt necesare si alte terapii, care costa la randul lor destul de mult.







Atat terapeutii intalniti la centru cat si proiectul in sine, ne ajuta enorm in recuperarea copiilor si pe aceasta cale le multumim mult de tot. Speram sa desfasoare cat mai multe astfel de actiuni, care sa ajute cat mai multi copii.

Cu recunostinta fata de finantator, mama tripletilor."





Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.








30 views0 comments
bottom of page