top of page

Proiectul "Teva alaturi de copiii speciali" a ajuns la editia a II-a



In urma cu un an, am inaugurat proiectul "Teva alaturi de copiii speciali", o initiativa dedicata celor mai vulnerabili membri ai comunitatii noastre. In cadrul acestui program am oferit sanse noi pentru sase copii cu nevoi speciale, asigurandu-le cate zece sesiuni de recuperare medicala. Anul acesta, la inceput de 2024, suntem incantati sa continuam aceasta misiune nobila. Cu sprijinul si increderea deplina acordată de catre Teva Pharmaceuticals, patru copii vor beneficia acum de opt saptamani de kinetoterapie intensiva.

Pentru acesti copilasi, fiecare sesiune de recuperare medicala reprezinta o fereastra catre o viata mai buna, spre realizarea tuturor viselor pe care si le impartasesc cu toti ceilalti copii. Eforturile noastre sunt sustinute de angajamentul tuturor oamenilor minunati, care ne sunt alaturi, care ne incurajeaza si ne sprijina in fiecare pas. Fara ajutorul lor, sansele acestor copii de a-si imbunatati sanatatea ar fi considerabil reduse, avand in vedere resursele limitate oferite de stat, care acopera doar 21 de sesiuni de terapie pe an.

Acesti mici luptatori au nevoie de sprijinul nostru constant pentru a avea acces la terapiile de care au atata nevoie si pentru a-si menține progresele realizate, deopotriva. Doar prin unitate si angajament ne putem asigura ca aceste copilasi pot infaptui lucruri mari si ca pot sarbatori fiecare reusita pe drumul spre recuperare.

In numele tuturor, ne exprimam recunostinta profunda fata de Teva Pharmaceuticals pentru sustinerea constanta si parteneriatul lor de incredere. Prin eforturile noastre comune, luptam pentru un viitor in care toti copiii sa aiba sanse egale si sa fie incurajati sa isi urmeze visele, indiferent de provocarile pe care le intampina in viata.

10 views0 comments
bottom of page