top of page

O calatorie de o mie de mile... incepe cu un terapeut dedicat!

Updated: Jul 31, 2023

"Traumatism vertebro-medular cu afectare neurologica tip Frankel – o insiruire de cuvinte pentru unii, insa pentru noi este rezultatul unui accident rutier in care Miruna a fost implicata, ramanand cu semipareza de gat in jos.” Mama Mirunei.Miruna este unul dintre cei 58 de beneficiari ai proiectului "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati", iar progresele ei sunt uimitoare.

"Dupa patru luni de terapie intensa, datorita tehnicilor specifice aplicate si urmand pas cu pas planul terapeutic propus pentru detensionarea si alungirea tendonului ahilian, astazi am reusit posturarea gleznei la 90 de grade.

Primul pas al Mirunei este "Everestul" pentru care vom lucra cu perseverenta si consecventa, atuu-uri principale in recuperarea motorie. "


Andreea Ciugulin - kinetoterapeut coordonatorProiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE


57 views0 comments

Comments


bottom of page