top of page

Ema si Anastasia - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Datorita acestui proiect si datorita terapeutelor copii nostri au reusit sa acumuleze achizitii foarte bine intr-un timp foarte scurt. Gemenele familiei noastre s-au nascut la 32 de saptamani de sarcina si diagnosticul a fost de prematuritate.

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor este o oportunitate imensa pentru cei care au nevoie de profesionalism si de munca bine făcuta.



Prin sedintele de kinetoterapie beneficiarii proiectului vor reusi foarte repede sa recupereze deficitul de crestere datorat prematuritatii prin devotamentul profesional si rabdarea de care dau dovada kinetoterapeutele.



Consilierea parentala este terapia de care eu si sotul meu aveam atata nevoie, am realizat asta acum dupa 3 luni aproape pline de sedinte alaturi de doamna Alexandra.



Va mulțumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi si pentru toti copiii implicati in proiect!

Respect si admiratie pentru programul In Stare de Bine, Kaufland Romania si Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile."


Familia Dicu.







Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.




63 views0 comments
bottom of page