top of page

Eliza - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Eu sunt Loredana, fiica mea Eliza s-a nascut prematur, in prezent are opt luni reale

( sase luni corectate) si a avut sansa de a nu dezvolta complicatiile prematuritatii.


Faptul ca am aflat de acest proiect si am venit la evaluare ne a ajutat sa aflam adevarata evolutie a fetitei si sa putem actiona din timp pentru a o ajuta in dezvoltarea ei fiind diagnosticata cu tal valg (afectiune ortopedica) si musculatura nedezvoltata pentru varsta ei.


Consider ca a evoluat destul de bine Eliza din septembrie de cand face kinetoterapie si imi doresc sa recupereze si mai bine in viitorul apropiat. Sedintele de consiliere parentala m-au ajutat foarte mult, dna Alexandra m-a ajutat sa inteleg anumite aspecte, sa fiu mai linistita sa ma cunosc mai bine si mai ales sa-mi cunosc copilul mai bine.



Acest proiect reprezinta un mare ajutor pentru copiii prematuri si pentru parintii acestora din toate punctele de vedere (terapeutic si financiar). Multumim mult tuturor celor implicati care au facut posibil desfasurarea acestui proiect."



Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.








9 views0 comments
bottom of page