top of page

Diferiti dar egali, suntem toti copii! - Scoala Nr. 145, Bucuresti

Updated: Jul 31, 2023

Copiii viseaza la fel, sa mearga la scoala din cartierul lor, sa se joace cu ceilalti copii, sa aiba o familie fericita si o meserie frumoasa atunci cand vor ajunge adulti.

E firesc, dar pentru unii vor ramane doar visuri... neimplinite, din cauza neacceptarii celor din jur. Copiii cu nevoi speciale sunt deseori etichetati gresit si priviti cu neincredere. Insa in spatele acestor masiti puse de societate, ei SUNT COPII ca oricare altii, care spera..."Activitatea desfasurata in data de 19.01.2022, la clasa a IV-a A, din Scoala Gimnaziala Nr. 145, a fost foarte bine proiectata si desfasurata.

Ideile, fundamentate stiintific, au fost prezentate pe intelesul copiilor. Au fost folosite metode moderne, interactive si captivante pentru elevi (conversatia, studiul de caz, problematizarea).

Elevii au fost familiarizati cu unele modalitati de integrare a copiilor speciali in cadrul grupurilor de invatare si nu numai.

S-a insistat pe formarea convingerii elevilor privind necesitatea sprijinirii si a empatizarii tuturor fata de copiii speciali, in vederea sporirii starii de bine pentru fiecare.

Materialul distribuit ii ajuta pe elevi, pe parinti si pe profesori sa inteleaga mai bine problematica integrarii in scoala si in societate a copiilor cu speciali.

FELICITARI! "


Cu deosebita consideratie,

Inv. Cucos Sanda-MonicaCampanie de informare si constientizare in cadrul proiectului "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati" derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile . #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc #InStareDeBine #sansalaviitor


161 views0 comments

Comments


bottom of page