top of page

Daruri De Craciun Pentru Toti Copiii!

Updated: Jul 31, 2023

Cu ocazia Sarbatorilor de Craciun ne-am transformat in ajutoarele Mosului si am adus un strop de bucurie in sufletele a 40 de copii cu dizabiltati cu varste cuprinse intre 1-18 ani prin intermediul organizarii evenimentului "Daruri De Craciun Pentru Toti Copiii" in cadrul caruia micutii, alaturi de parintii lor au avut oportunitatea de a socializa de a canta colinde in jurul bradului cu scopoul de a-si darui reciproc magia acestei sarbatori, ingrediente importante pentru a incerca sa le dezvoltam simtul responsabilitatii sociale.


Un copil cu dizabilitati este o persoana micuta cu nevoi mari si in ciuda faptului ca reprezinta o provocare pentru familia sa, el poate fi totodata si o sursa de bucurie si satisfactie. In general, parintii fac sacrificii majore pentru copil, renuntand deseori la propria viata si la propriile nevoi. De multe ori, parintii unui astfel de copil sunt pusi in fata unor incercari prea mari, nu doar din punct de vedere financiar, cat si din cel al stresului si al neputintei.


Perioada sarbatorilor este dificila pentru acesti parinti, deoarece gasesc cu greu resurse pentru a-i putea oferi copilului un cadou cat de mic sub brad si care de multe ori, nici nu indrazneste a spera la cadoul visat. Pentru parintele unui copil cu dizabilitati, perioada Sarbatorilor poate fi mai dificila, deoarece costurile pentru sansa la o viata normala acapareaza de cele mai multe ori nevoile intregii familii, astfel ca, acest parinte va pune intotdeauna pe primul loc sanatatea copilului sau, inaintea oricaror altor nevoi.Scopul acestui proiect este de a veni in sprijinul acestor parinti, prin organizarea unei serbari de Craciun pentru cei 40 de copii, in cadrul careia acestia sa simta magia acestei perioade si desigur sa primeasca mult visatele cadouri. Principalul obiectiv pe care dorim sa il atingem este cel de a aduce bunastare si fericire in familiile fiecaruia din cei 40 de copilasi.Acest eveniment este finantat de Start ONG, lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow.


37 views0 comments

Comentarios


bottom of page