top of page

Cezar T. - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

Noi suntem Trifan Alexandru și Trifan Cristina suntem parintii Dianei in varsta de 1 an 7 luni si ai lui Cezar in varsta de 3 luni.



Cezar a fost nascut prematur la 36 saptamani de sarcina si a stat la terapie intensiva timp de 2 luni intrucat nu se hranea singur, fiind alimentat cu o sonda si nu castiga in greutate.

Am ajuns acasa si din prima zi a inceput sa manance biberon iar după 7 zile am renuntat definitiv la sonda de alimentatie pe care o avea introdusa prin nasuc.

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor este primul loc unde atunci cand am ajuns am primit incurajari si de la intrare ni s-a spus ca totul va fi bine, ca trebuie sa avem rabdare si mai ales incedere in sansele lui Cezar de a se face bine.

De 3 ori pe saptamana beneficiem de sedinte de kinetoterapie care ajuta la dezvoltarea si tonifierea musculaturii lui Cezar. Consilierea parentala este sedinta pe care o asteptam cu mare drag deoarece dna psiholog stie cel mai bine cum sa ne indrume pe acest drum greu al recuperarii lui Cezar si al linistii noastre ca familie.

Este un proiect care cu siguranta ajuta si care ar trebui sa dureze mai mult pentru a putea acorda o sansa copiilor fragili sa se dezvolte normal si sanatos. Va multumim voua tuturor, cu mic si mare.




Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.








51 views0 comments
bottom of page