top of page

Aylin Nicole - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Numele meu este Simona si sunt mamica a patru copii. Ma aflu pe aceasta sectie impreuna cu Aylin Nicole in varsta de 6 luni care a avut nesansa sa contacteze in a 10-a zi de la nastere o bacterie ce a dus la multiple complicatii: meningita cu pseudomonas, hidrocefalie, si porencefalie care reprezinta o tulburare a sistemului nervos central care implică un prezenta unui chist sau o cavitate intr-o emisfera cerebrala a creierului.

Din momentul in care am ajuns pe aceasta sectie am fost impresionati de modul de organizare a sectiei, de profesionalismul medicilor, de blandetea si rabdarea asistentelor si infirmierelor.



Acest proiect a venit la momentul potrivit pentru noi deoarece Aylin avea neaparat nevoie de kinetoterapie si existau discutii cu cadrele medicale in acest sens.




Pe mine ca mama m-au ajutat foarte mult dialogul si relatia creata cu cu d-na Psiholog Alexandra deoarece am primit sfaturi utile atat in gestionarea suferintei legate de drama copilului din spital cat si sfaturi referitoare la relatia cu cei de acasa .

Multumim mult pentru initiativa!"




Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.




41 views0 comments
bottom of page