top of page

Aylin Nicole - Prematurii de azi, viitorul de maine!

"Numele meu este Simona si sunt mamica a patru copii. Ma aflu pe aceasta sectie impreuna cu Aylin Nicole in varsta de 6 luni care a avut nesansa sa contacteze in a 10-a zi de la nastere o bacterie ce a dus la multiple complicatii: meningita cu pseudomonas, hidrocefalie, si porencefalie care reprezinta o tulburare a sistemului nervos central care implică un prezenta unui chist sau o cavitate intr-o emisfera cerebrala a creierului.

Din momentul in care am ajuns pe aceasta sectie am fost impresionati de modul de organizare a sectiei, de profesionalismul medicilor, de blandetea si rabdarea asistentelor si infirmierelor.Acest proiect a venit la momentul potrivit pentru noi deoarece Aylin avea neaparat nevoie de kinetoterapie si existau discutii cu cadrele medicale in acest sens.
Pe mine ca mama m-au ajutat foarte mult dialogul si relatia creata cu cu d-na Psiholog Alexandra deoarece am primit sfaturi utile atat in gestionarea suferintei legate de drama copilului din spital cat si sfaturi referitoare la relatia cu cei de acasa .

Multumim mult pentru initiativa!"

40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page