top of page

Amaris - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Numele meu este Cristina, fiica mea Amaris are 7 luni si tot atata timp petrecut in spital, de

6 luni suntem in sectia de T.I.N.N de la M.S Curie, pot spune ca Amaris a crescut aici înconjurată de cadrele medicale.


Rezistam datorita mamicilor, asistentelor si a terapeutelor care ne inconjoara. Fiica mea este diagnosticata cu megacolon iritabil suspecta boala Hirsprung, coartatie de aorta, DSV, DSA, HTP, traheobronhomalaxie severa, a avut nevoie de interventie chirurgicala pe cord deschis. Acum suntem bine si speram ca in curand sa putem merge ACASA.


In perioada de asteptare pentru interventia chirurgicala am avut sansa sa o cunosc pe doamna psiholog Alexandra care zambind sau plangand alaturi de mine, mi-a dat curaj, mi-a dat speranta si m-a incurajat sa cred in Amaris ca va reusi si ca legatura mea cu ea o va ajuta.


Prin prisma acestui proiect, Amaris a castigat doua prietene noi, doamnele kinetoterapeut cu care rade se relaxeaza, iar cel mai important in urma sedințtelor de terapie este activa, se intoarce de pe o parte pe alta se observa evolutia cu ochiul liber.


Multumim tuturor celor care ati facut posibil acest proiect ❤️"
Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.7 views0 comments

コメント


bottom of page