top of page

Terapie ONLINE

Updated: Apr 13, 2020


Pentru noi, pașii lor sunt importanți, indiferent de circumstanțe. Astfel că, vom continua să punem umărul la recuperarea micilor super eroi, de data asta, online. Copiii Fundației pentru copii Șansa la Viitor continuă terapiile atât de necesare recuperării lor, cu ajutorul tehnologiei, a specialiștilor noștri, a părinților, cât și tuturor voluntarilor implicați în acest proiect, prin donații și alte mijloace de ajutor. Prin intermediul Centrul de recuperare pediatrică-Iuvokids, care pune la dispoziție o serie de terapii, online, menite să vină în întâmpinarea nevoilor medicale ale copiilor cu probleme neuromotorii, cei mici vor putea avea acces, în mod gratuit, la o serie de tratamente, prin ședințe online cu specialiștii, prin intermediul aplicațiilor ZOOM și Skype. Astfel că, începând cu luna aprilie, cei mici vor putea relua terapiile pentru: Kinetoterapie Logopedie Psihoterapie Dezvoltare personală Consiliere parentală Instrucțiuni masaj terapeutic Programe kinetoterapeutice împotriva obezității infantile In urma planului terapeutic, specialiștii ar putea face recomandări cu privire la achiziționarea unor materiale necesare anumitor exerciții și activitati sau, în anumite cazuri, prin livrarea, prin curier, a acelor materiale. Schimbam viitorul cu fiecare copil sanatos in parte Cum donez? Dacă dorești să te implici, alături de noi, în recuperarea acestor copii, te invităm să donezi aici:

DONEAZA PRIN SMS : Proiectul Fundatiei pentru copii Sansa la Viitor “Centrul de diagnosticare si recuperare psiho-neuromotorii” atat pentru publicul larg cat si pentru micii luptatori ce sunt sustinuti de fundatie in mod gratuit.

SMS 8844 textul IUVO DONEAZA DIRECT IN CONT : CONT RON - RO16 RZBR 0000 0600 2111 2931 

CONT EURO - RO08 RZBR 0000 0600 2138 2541


DONATIE PRIN CARD :

Tranzactia se va face folosind serviciul www.mobilpay.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzactii online. Mai multe detalii despre securitatea tranzactiei puteti afla pe www.mobilpay.ro 


AJUTA UN COPIL

Cei care vor sa sustina "UN SUPER EROU" pot dona o suma de bani în contul fundatiei cu mentiunea AJUT UN SUPER EROU. Pe site veti gasi în continuare informatii despre evolutia copiilor.


Și eu am un copil care are nevoie de aceste terapii! Dacă ești părintele unui copil care are nevoie de aceste tratamente și nu îți permiți să plătești pentru ele, te invităm să iei legătura cu noi, pentru a face posibilă tratarea celui mic în mod gratuit.

72 views0 comments

Comments


bottom of page