top of page

Proiectul "Teva, alaturi de copiii speciali!" continua



"Teva, alaturi de copiii speciali!", un proiect prin care ajutam copiii cu dizabilitati sa isi depaseasca limitele si sa isi atinga potentialul maxim de recuperare.

Suntem incantati sa anuntam faptul ca proiectul "Teva, alaturi de copiii speciali!" continua, ajungand deja la cea de-a treia editie. Partenerii nostri de la Teva Pharmaceuticals si-au reconfirmat angajamentul fata de copiii cu dizabilitati, oferind suport pentru sedintele de kinetoterapie a 10 copii pe o perioada de doua luni, incepand cu luna martie a acestui an. Aceste sedinte de recuperare motorie reprezinta un pas crucial in imbunatatirea mobilitatii, coordonarii si fortei musculare a acestor copii, contribuind astfel la dezvoltarea lor si cresterea increderii in sine si a independentei.

Parteneriatul cu Teva Pharmaceuticals este un pilon in sprijinirea misiunii noastre de a oferi copiilor cu dizabilitati sanse egale in dezvoltarea lor. Compania farmaceutica, fondata in 1901 la Ierusalim, aduce cu sine peste 120 de ani de experienta in domeniul sanatatii. Astazi, Teva Pharmaceuticals este unul dintre liderii globali in productia de medicamente generice si specializate.

Cu o misiune indreptata spre imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor si crearea valorii intr-un mod responsabil, Teva Pharmaceuticals se implica activ in comunitatile in care activeaza. Angajamentul si sustinerea lor in cadrul proiectului nostru reprezinta un exemplu elocvent al valorilor pe care le promoveaza.

Ne exprimam recunostinta fata de Teva Pharmaceuticals Romania pentru sprijinul constant acordat si pentru implicarea lor in aceasta cauza nobila. Impreuna, facem posibila transformarea vietilor copiilor cu dizabilitati si le oferim sanse reale in construirea unui viitor mai bun.



22 views0 comments
bottom of page