top of page

Nu toti eroii poarta pelerine!

Datele oficiale ne arată o creștere îngrijorătoare: în 2022, peste 80.578 de copii cu dizabilități erau înregistrați în România, cu un salt de 2,3% față de anul precedent. Dintre aceștia, peste 8.000 locuiesc în București.


Fundația pentru copii Șansa la Viitor anunță debutul programului “Reabilitare neuromotorie – drumul către independență al copiilor cu dizabilități” ce se va desfașura în perioada ianuarie - martie 2024, cu sprijinul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.Proiectul are ca scop principal facilitarea accesului la terapii de reabilitare neuromotorie pentru 20 de copii din București și zonele limitrofe, diagnosticați cu diverse dizabilități și cu certificat de încadrare în grad handicap.
Activitățile proiectului includ sesiuni de kinetoterapie, ergoterapie și terapie interactivă, oferind astfel copiilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile motorii și de a progresa către o viață independentă.“Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Rețeaua REGINA MARIA pentru sprijin. Cu ajutorul lor putem oferi servicii terapeutice recuperatorii de calitate și să aducem un zâmbet pe fețele copiilor noștri. Prin acest proiect de propunem să contribuim la îmbunătățirea calității vieții acestor eroi și să le oferim șansa unei independențe crescute”, Giorgiana M., manager proiect.11 views0 comments

Comments


bottom of page