top of page

Fundatia pentru Copii Sansa la Viitor devine ecologica si eficienta energetic cu ajutorul W4Energy

O noua directie sustenabila in sprijinul copiilor vulnerabili!Intr-un efort de a contribui la protectia mediului si de a asigura viitorul durabil al proiectelor noastre, Fundatia pentru copii Sansa la Viitor are bucuria de a anunta ca a devenit eficienta energetic prin instalarea de panouri fotovoltaice, realizata gratie generozitatii companiei W4Energy.

Aceasta initiativa inovatoare vine in intampinarea preocuparilor noastre privind schimbarile climatice si dorinta noastra constanta de a face o schimbare pozitiva in comunitatea noastra. Prin parteneriatul cu W4Energy, am reusit sa implementam o solutie sustenabila care nu numai ca reduce amprenta noastra de carbon, dar ne si permite sa realocam resursele economisite pentru a sprijini copiii in nevoie.

Panourile fotovoltaice instalate pe sediul nostru central nu numai ca produc energie curata si eficienta, dar sunt si o sursa durabila de electricitate pentru programele si activitatile noastre. Aceasta tranzitie catre surse de energie regenerabila reflecta angajamentul nostru fata de un viitor mai verde si mai sanatos pentru generatiile viitoare.

Suntem profund recunoscatori companiei W4Energy pentru sprijinul lor financiar si implicarea lor activa in acest proiect. Prin aceasta sponsorizare, W4Energy a devenit un partener esential in misiunea noastră de a oferi sanse egale si un mediu mai bun pentru copiii vulnerabili.

Ne angajam sa fim un exemplu de responsabilitate ecologica pentru organizatiile non-profit si sa incurajam alti donatori si parteneri sa imbratiseze solutii sustenabile in sprijinul cauzelor umanitare.

Impreuna, putem construi un viitor mai bun pentru copiii nostri si pentru mediul inconjurator. Fundatia pentru copii Sansa la Viitor ramane dedicata valorilor sale fundamentale si continua sa caute modalitati inovatoare de a face o diferenta pozitiva in lume.

12 views0 comments

Comments


bottom of page