top of page

1 minut din timpul tau are puterea de a schimba destine! Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit si sprijina copiii Fundatiei Sansa la Viitor

Cu inimile pline de compasiune si dorinta de a face o schimbare reala in lume, ne adresam cu drag fiecarui membru al comunitatii noastre, cat si intregii societati.Va deschidem usile spre povestea noastra, o poveste dedicata copiilor cu nevoi speciale si celor nascuti prematur, copii care isi croiesc drumul prin provocari unice si inspiratoare. In fiecare zi, acesti copii ne arata ca puterea si curajul nu cunosc limite si da, stim ca au nevoie de sprijinul nostru, al tututror pentru a se bucura de viata frumoasa si implinita asa cum merita.

Printr-un simplu gest, care nu costa mai mult de un minut din vata ta, poti redirectiona 3,5% din impozitul pe venit catre proiectele noastre. Iti oferim o oportunitate simpla, dar profunda, de a aduce lumina in vietile acestor copii. Fiecare contributie, indiferent cat de mica, reprezinta o investitie in viitorul lor, in visurile si aspiratiile lor.

Impreuna, putem sa le oferim copiilor cu nevoi speciale si celor nascuti prematur sanse egale si oportunitati nepretuite. Fiecare pas pe care il facem este un pas catre un viitor mai luminos, mai echitabil si mai plin de speranta pentru acesti mici eroi.

Alatura-te misiunii noastre si hai sa ne unim fortele pentru a transforma vietile acestor copii.

Printr-un simplu click, ai puterea de a schimba destine!
30 views0 comments

Comments


bottom of page