top of page

Vladimir Stefan - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Numele meu este Elena, mamica lui Vladimir Stefan, avem 1 anisor și 3 luni, a fost diagnosticat cu o boală genetica Deficit de proteina ATP, suntem internati de cand a venit pe lume si din pacate nu exista tratament decat de sustinere si ameliorare.

Noi mergem inainte indiferent de diagnostic cu bune cu rele, ne bucuram de fiecare moment impreuna, pentru ca asta conteaza cel mai mult sa ne bucuram de prezent, pentru ca nu stim ce va fi in viitor...


Pentru noi acest proiect conteaza mult deoarece avem nevoie de incurajari pe care le-am primit din partea d-nei Alexandra si pe aceasta cale ii multumesc din suflet pentru sfaturile bune cat si fetelor de la kinetoterapie pentru tot ce fac ca lui Vladi sa-i fie mai bine, si recunosc ca l-au ajutat foarte mult aceste sedinte terapeutice.

Va multumim ❤️"




Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.







25 views0 comments
bottom of page