top of page

Theodor - Prematurii de azi, viitorul de maine!

Updated: Jul 31, 2023

"Ma numesc Manolache Anca, am 22 de ani si sunt mamica lui Theodor Alexandru s-a nascut inainte de termen iar acum are varsta de 1 an fiind diagnosticat cu sindromul Costello. Acesta reprezinta o tulburare genetica rara care implica o dezvoltare fizica si mentala intarziata, afecteaza diferite parti ale corpului, producand lasarea pielii, scaderea tonusului muscular si multe alte probleme grave, precum dezvoltarea de tumori maligne si defecte cardiace.


Fundatia pentru copii Sansa la Viitor pentru noi inseamnă o familie, ne-au primit cu bratele deschise in proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine" si ne dorim sa mentinem linistea si ne bucuram pentru de tot suportul oferit .


Kinetoterapia este una dintr-e prioritatile noastre pentru Theodor deoarece il ajuta enorm si ne dorim sa continuam absolut cat este nevoie iar sedintele de consiliere parentala ne ajuta sa intelegem si sa ne intelegem cat mai bine noi ca si familie si sa gestionam durerea si neputinta adusa in viata noastra de acest sindrom.

Va mulțumesc pentru tot suportul și medicilor pentru toată implicarea lor ."




Proiectul "Prematurii de azi, viitorul de maine!" este derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.








10 views0 comments
bottom of page