top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Raisa Maria Mocanu

Updated: Jul 31, 2023

"Raisa Maria copilul meu cuminte, frumos si iubitor, o minune care a fost diagnosticata cu autism atipic si ADHD. In prima faza nici nu stiam ce semnifica aceste diagnostice si greu am acceptat, dar cu timpul am inteles ca trebuie sa luptam impreuna, nu aveam voie sa renunt ca Raisa sa fie bine.



Medicului psihiatru care a diagnosticat-o pe Raisa m-a ajutat sa inteleg ce am de facut, si ce terapii trebuiesc urmate.

Despre Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am aflat de la o mamaica care este inclusa in programul de recuperare. Pentru noi inseamna cu adevarat un ajutor deoarece este foarte greu sa ne desurcam ca Raisa sa poata sustine toate terapiile de care are nevoie.

Proiectul"Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati," dezvoltat prin programul IN STARE DE BINE, finantat de KAUFLAND ROMANIA si implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE, reprezinta un plus mare in dezvoltarea ei psihica si motorie, avem increderea ca vom fi invingatoare.



8 views0 comments
bottom of page