top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Prodan Andrei

Updated: Jul 31, 2023

"Sunt Maria, mamica lui Andrei. Am 36 de ani, nu lucrez deoarece impreuna cu baietelul meu inca de la varsta de 3 ani și 2 luni suntem pe drumuri la terapiile de care el a avut si are nevoie. Andrei este un copil special cu nevoi speciale, dar este si un copil plin de energie, istet si iubitor.

Andrei are mai multe diagnostice: tulburare spectru autist, ADHD si intarziere mintala.

Cand am aflat nu imi venea sa cred ce ne spunea doamna doctor, credeam ca ne-a cazut cerul in cap si timpul s-a oprit.

Cu ce am gresit?


Ce nu am făcut bine?

Foarte greu am acceptat.

Am descoperit Fundatia pentru copii Sansa la Viitor printr-o postare a unei mămici care are copilul cu nevoi speciale si am întrebat-o despre fundatie. Pentru noi inseamna foarte mult, fundatia ne ajuta enorm, sunt oameni minunati. Se vede cu ochiul liber ca terapeutele lucreaza cu sufletul si din suflet cu copii nostri speciali. Cauta solutii pentru fiecare copil sa aiba un parcurs cu reusite.

Participarea in cadrul proiectului finantat de Kaufland Romania este un mare ajutor, o sansa in plus pentru o recuperare cat mai rapida datorita programului terapeutic.

Multumim din suflet Kaufland Romania, In Stare de Bine, Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile precum si echipei fundatiei pentru copii Sansa la Viitor."

Mama lui Andrei


Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIECTATII CIVILE13 views0 comments

Comments


bottom of page