top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Popa Andrei

Updated: Jul 31, 2023

"Sunt mama lui Andrei, mandra de el si fericita ca exista in viata mea. Eu ma asigur ca are o copilarie frumoasa, deplina iar el de bucura de asta. Copilul meu este diagnosticat cu sindromul Goldenhar, initial am fost socata nu stiam cum sa reactionez mai ales ca am aflat la nastere. Insa dupa ce l-am luat in brate totul a decurs usor.

Am luat legatura cu multi medici, specialisti in domeniu, neurologi, audiologi, medici ORL precum si controale genetice.Pentru mine si copilul meu aceasta fundatie inseamna o sanasa la viitor, progres si imbunatatire. Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” a adus pentru copilul meu o imbunatatire a socializarii precum si eliminarea fricii pe care o avea fata de animale. Multumim pentru ocazia acordata de a fi mai bine"

Mama lui AndreiProiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE9 views0 comments

コメント


bottom of page