top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Niculcioiu Vlad

Updated: Jul 31, 2023

"Sunt mama lui Vladut in varsta de 10 ani diagnosticat cu autism si hiperkinezie. Cu toate astea merge la o scoala normala, iar eu ii sunt insotitor. Suntem doi prieteni care se sprijina si se ajuta reciproc.

Vestea diagnosticului m-a tulburat, dar cum nu aveam puterea de a schimba ceva, m-am concentrat pe urmatorii pasi indicati de medicul psihiatru.

Am aflat de aceasta fundatie de la o prietena. Cred ca este diferita de celelalte, deoarece lupta mereu pentru binele copiilor si are terapeuti bine pregatiti. Suntem increzatori ca vom avea rezultate bune.



Proiectul din care facem parte"Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati," dezvoltat prin programul IN STARE DE BINE, finantat de KAUFLAND ROMANIA si implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIECTATII CIVILE inseamna sansa pentru un prezent si pentru un viitor mult mai bun pentru Vladut, cat si pentru toti copiii inscrisi.

Speram ca finantarea oferita de KAUFLAND ROMANIA sa continue si ca altii in putere sa le urmeze exemplul, deoarece terapiile acestor copii sunt foarte costisitoare si putini parinti isi permit sa le ofere copiilor lor sansa la o viata mai buna."


9 views0 comments
bottom of page