top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Nichifor Anastasia

Updated: Jul 31, 2023

"Eu sunt Ancuta am 34 de ani si sunt mama a trei copiii, Anastasia fiind cea mai mica dintre ei. Imi plac mult copiii si ma simt fericita in preajma lor.

Anastasia este un copil special pentru noi ca familie , ne-a aratat realitatea copiilor speciali, ne-a demonstrat ca este o luptatoare.

In acest moment nu avem un diagnostic clar insa pe fisa de externare sunt specificate urmatoarele: tulburare de alimentatie, prematuritate, nefrocalcinoza . De cand s-a nascut ne-am petrecut timpul intre consulturi la diferiti medici. Anastasia a fost supusa unor numroase investgatii, chiar si genetice. Recuperarea medicala am inceput-o inca de cand avea 3 luni prin kinetoterapie, terapie orofaciala.Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am descoperit-o prin intermediul medicului de familie, inseamna un mare ajutor atat pentru copiii nostrii speciali cat si pentru noi parintii.

Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” inseamna un mare ajutor pentru dezvoltarea Anastasiei, multumim celor care au facut acest ca proiect sa nu ramana doar "pe hartie". " Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE #kauflandromania #InStareDeBine #implicareafacediferenta #fdsc #sansalaviitor

3 views0 comments

Comments


bottom of page