top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Mihalcea Ionut

Updated: Jul 31, 2023

"Sunt o mama singura , lucrez foarte mult pentru ai putea oferi copilului meu Ionut tot ce are nevoie. Ionut este un copil special are un suflet foarte bun si nu in cele din urma este extrem de inteligent.

Nu stiu de ce! ...dar planurile noastre despre viata pe care ne-am dorit-o au fost daramate atunci cand Ionut a fost diagnosticat cu AUTISM ATIPIC. Tristetea si dezamagirea m-au cuprins ca o ploaie de toamna rece...Au urmat nenumarate sedinte terapeutice si tratament medicamentos. Am fost doar noi doi...ne-a fost foarte greu.

Despre Fundatia pentru copii Sansa la Viitor am aflat de la Protectia Copilului sector 1, am venit aici cu toata speranta ca starea lui Ionut se va imbunatati .

Participarea in cadrul proiectului „Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati” inseamna pentru noi o sansa spre recuperarea lui Ionut, o sansa spre mai bine datorita specialistilor implicati. Deasemenea pentru mine ca mama singura reprezinta si un mare ajutor financiar pentru ca eu nu -i puteam oferi lui Ionut toate activitatile de care beneficiaza aici. Multumesc este un cuvant mult prea mic pentru recunostinta pe care o am fata de toti oamenii care au facut acest proiect posibil."



Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE



8 views0 comments
bottom of page