top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Filip Ioan Ilioiu

Updated: Jul 31, 2023

"Ma numesc, Dumitru Ilioiu am 46 de ani si sunt tatal lui Filip.

Filip este al doilea copil al familiei, nascut prematur chiar de ziua prematuritatii, insa cu un zambet frumos si dorinta de viata normala.

Explicatia medicilor a fost incompleta... la aflarea diagnosticelor noi ca familie nu am constientizat ce presupunea leucomalacia paraventriculara, paralizia cerebrala si tetrapareza spastica.


De-a lungul timpului au urmat controale nenumarate si proceduri de recuperare diverse, Filip a progresat, insa nu ne oprim aici, ne dorim mai mult pentru el.

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor reprezinta pentru noi o posibilitate de imbunatatire a performantelor celui mic, noi locuim relativ aproape si este imposibil sa nu afli ce se intampla in jurul tau atunci cand ai un copil cu probleme de sanatate si esti un parinte informat cu privire la ce este nou in domeniul tau de interes.


Participarea in cadrul proiectului "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati," dezvoltat prin programul IN STARE DE BINE, finantat de KAUFLAND ROMANIA si implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIECTATII CIVILE reprezinta pentru familia noastra noi oportunitati pentru evolutie si pentru a putea continua drumul catre NORMALITATE. Speram ca acest demers sa ne ajute sa devenim independenti."



11 views0 comments
bottom of page