top of page

Starea de bine este obiectivul meu - Dongo Alexandru

Updated: Jul 31, 2023

„Suntem o familie unita, Alexandru este al doilea copil, diagnosticat cu Sindromul Down si malformatie cardiaca, in acest sens fiind operat pe cord deschis la varsta de 3 luni.

Am fost dezamagiti si tristi cand am aflat de afectiunile lui Alex pentru ca nu i-am putut oferi baiatului cel mare un frate sanatos cu care isi dorea nespus sa se joace.

Recuperarea lui Alex a inceput la varsta de 8 luni si este continua. Acum el are 15 ani, iar majoritatea timpului ne-am petrecut-o in centre de specialitate.


Despre fundatie am aflat de la o mamica si astfel ne-am inscris in acest proiect „ Starea de bine este obiectivul meu – terapii pentru copiii cu dizabilitati”, care a venit pentru noi ca o minune, deoarece in aceasta perioada grea, datorita efectelor pandemiei, activitatile de recuperare au fost extrem de limitate. Terapiile propuse in cadrul proiectului sunt diverse, de la kinetoterapie si pana la terapie asistata de animale. Pe mine, ca mama ma bucura mult participarea in cadrul grupului de suport pentru parinti, care este o oportunitate de a relationa cu alti parinti aflati in situatia mea. Imi doresc ca astfel de proiecte sa fie si mai multe pe viitor.”

Proiectul este derulat de Fundația pentru Copii Șansa la Viitor și finanțat prin programul „IN STARE DE BINE”, susținut de KAUFLAND ROMANIA și implementat de FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE


4 views0 comments
bottom of page