top of page

Sanatatea lor - Nucleu de bine pentru Noi!

Updated: Jul 31, 2023


Au fost 3 luni pline de provocari, insa cu toate astea, eroii nostri au fost perseverenti atat la sedintele de kinetoterapie cat si la cele de consiliere psihologica.

Cu pasi mici, fiecare a facut progrese, increderea lor a crescut, iar zambetul care le lumineaza acum chipul il poarta din ce in ce mai des, ca dovada ca sendintele terapeutice au avut efectul scontat.


Lucruri care pentru noi par banale, usoare, pentru ei pot reprezenta dificultati greu de trecut, repetia este mama invataturii, insa afectiunea si dragostea fac minuni. Nicio terapie, oricat de buna si eficienta ar fi, nu ar avea rezultate fara grija noastra, fara implicarea si sustinerea atat materiala, cat si emotionala.


Multumim Nuclearelectrica, care prin platforma de responsabilitate sociala "Nucleu de bine" a finantat proiectul „Sanatatea lor – Nucleu de bine pentru Noi”.



Impreuna am ajutat 21 de copii si parintii lor care le sunt alaturi, ii inteleg si ii sustin, si care continua de multe ori munca terapeutilor din centru, lor, celor care NU au vacanta, pauze sau zile libere! Si chiar daca progresele sunt mici, speranta este mare, atat pentru noi, echipa Fundatiei Sansa la Viitor, cat si pentru parinti!



In speranta ca vom continua si cu alte proiecte va spunem: La buna revedere!




** In perioada 2019-2021, prin platforma de responsabilitate sociala, Nuclearelectrica a sustinut: - peste 130 de proiecte de implicare în comunitate - peste 30 milioane de lei investite ** In 2022, pana in prezent, compania sustine deja 51 de proiecte de responsabilitate sociala, cu 9,5 milioane de lei, proiecte care vor impacta peste 10 milioane de persoane. 🌀www.nuclearelectrica.ro 🌀www.sansalaviitor.com #nucleudebine #nuclearelectrica #sansalaviitor #sanatatealornucleudebinepentrunoi

11 views0 comments
bottom of page