top of page

SA CRESTI MARE !!!



















Fundatia pentru copii Sansa la Viitor , prin proiectul  “Sa Pasim cu D.A.N.I” finantat de Metropolitam Life Romania si implementat de United Way Romania  ofera evaluare si programe personalizate de kinetoterapie si terapii complementare pediatrice.  

Astfel in perioada 20 august -20 noiembrie 2019  Maria , Noah, Alexandru , Daria, Maria Mica, Nikos participa la la sedintele de recuperare psiho-motorie sustinute de Metropolitan Life Romania si United Way Romania. Rezultatele asteptate sunt in continua crestere datorita consecventei  si perseverentei de care dau dovada: copii, parintii si echipa de terapeuti ai Centrului de sanatate pediatrica Iuvokids.

Fiecare copil din cadrul proiectului „Sa Pasim cu D.A.N.I”  a dobandit achizitii psiho-motorii importante. Ne continuăm drumul, suntem impreuna, suntem o echipa, care ne promitem sa schimbam viitorul cu fiecare copil sanatos in parte !

         Urmarim dobandirea deplinului potential fizic, intelectual si emotional al fiecarei familii in parte. „Sa cresti mare!” – este obiectivul nostru.


*proiect finalizat cu succes valoarea acestuia fiind confidentiala !!!

42 views0 comments
bottom of page