top of page

Recunoscatori anului 2022

Iata-ne ajunsi in 2023, ce retinem din 2022 si cui multumim pentru evolutia eroilor nostrii?


Tuturor celor care sunt in echipa Fundatiei pentru copii Sansa la Viitor, programelor care ofera granturi din sectorul privat si nu in ultimul rand celor generosi care au daruit fie impozitul pe venit/profit, fie au facut o sponsorizare cu materiale, atat de necesare desfasurarii activitatilor noastre. Impreuna am reusit sa schimbam destinele copiilor nascuti prematuri sau ale celor cu dizabilitati.

Noi suntem multi si cream legaturi menite sa faca bine, sa vina in sprijinul celor care au nevoie de noi, motiv pentru care in anul 2022 am sustinut un numar de 183 de copii pentru care, cu ajutorul vostru, am oferit peste 18.000 de ore de terapie in vederea: recuperarii deficitului de crestere datorat prematuritatii, afectiunilor de ordin neuromotor, dificultatilor de limbaj, cognitive si psihice.


Acestia sunt o parte din copiii pentru care implicarea a facut diferenta!





Unii dintre ei au facut progrese spectaculoase, ba chiar ar putea sa va multumeasca personal pentru tot ajutorul oferit, insa de aceasta data aleg sa va transmita o parte din povestea lor de viata, a eroilor pentru care parte din copilaria lor o petrec in cabinetele de recuperare.


Ce retinem?


Ca… oricat greu este drumul, in calea ta vei gasi oameni care sa te ajute. Multi dintre noi stim ca o calatorie de 1000 de mile incepe intotdeauna cu un singur pas si avem nevoie ca cineva sa ne tina de mana. ♥️





87 views0 comments
bottom of page