top of page

Proiectul "Reabilitarea neuromotorie - drumul catre independenta al copiilor cu dizabilitati" a ajuns la final


In perioada ianuarie-martie 2024, am desfasurat proiectul "Reabilitarea neuromotorie - drumul catre independenta al copiilor cu dizabilitati", finantat de Reteaua de Sanatate Regina Maria. Acest proiect a avut ca scop imbunatatirea calitatii vietii a 20 de copii cu dizabilitati, din Bucuresti si zonele invecinate.



Prin intermediul acestui proiect, am oferit copiilor sanse reale de a-si dezvolta abilitatile motorii si de a progresa catre o viata independenta. Acestia au beneficiat de sesiuni de kinetoterapie, ergoterapie si terapie interactiva, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui copil. Aceste sesiuni au fost concepute pentru a le oferi celor mici instrumentele si suportul necesar pentru a-si imbunatati abilitatile de miscare si coordonare, precum si pentru a promova autonomia si independenta in activitatile cotidiene.

Prin implicarea noastra activa si prin colaborarea stransa cu personalul terapeutic specializat, am creat un mediu sigur si sustinator in care fiecare copil sa se simta increzator si incurajat sa-si depaseasca limitele si sa-si atinga potentialul maxim de recuperare raportat la diagnosticul cu care s-a prezentat. Acest proiect a reprezentat o oportunitate de transformare pentru acesti copii si pentru comunitatea lor, oferindu-le speranta si perspective mai luminoase pentru viitor.



Ne exprimam recunostinta catre Reteaua de Sanatate Regina Maria pentru sprijinul acordat si pentru oportunitatile oferite acestor mici eroi.

Suntem constienti ca munca noastra nu se opreste aici. Ne angajam sa continuam sa ne concentram eforturile pentru a oferi suport micutilor nostri, astfel incat ei sa aiba sansele de care au nevoie pentru a trai o viata cat mai normala si plina de posibilitati. Este un angajament pe care-l luam cu seriozitate si pe care-l onoram zi de zi, cu pasiune si devotament. Impreuna, suntem determinati sa construim un viitor mai luminos si mai incluziv pentru toti copiii nostri.

31 views0 comments
bottom of page