top of page

Proiectul "Diz/abilitatea viitorului nostru comun - copiii!" a ajuns la final



Proiectul "Diz/abilitatea viitorului nostru comun - copiii!" a ajuns la final. In perioada 15.06.2023 - 15.08.2023 Fundatia pentru copii Sansa la Viitor a venit in sprijinul a 25 de copii cu dizabilitati oferindu-le sedinte de recuperare medicala prin kinetoterapie, ergoterapie, prin terapie prin joc si miscare si terapie senzoriala. Proiectul a fost posibil prin implicarea Transelectrica, care a ales sa creada in cauza acestor eroi si a raspuns apelului nostru, lucru pentru care suntem profund recunoscatori.

Finalul proiectului "Diz/abilitatea viitorului nostru comun - copiii!" a fost marcat printr-un eveniment dedicat celor 25 de beneficiari realizat cu ajutorul micilor handbalisti ai Academiei Dinamo. Juniorii de la handbal au organizat un meci amical dedicat acestor copii speciali, care au avut ocazia sa descopere o parte din tainele acestui frumos sport si mai ales, au avut ocazia ca la finalul meciului sa joace si ei alaturi de micii handbalisti si sa traiasca emotia de a fi pe teren.

Dar cel mai asteptat moment al zilei de catre toti copiii a fost desigur, degustarea varietatii de prajituri cu care au fost rasplatati pentru tot efortul depus pe teren. Nu au lipsit nici baloanele si buna dispozitie, care au completat tabloul final al acestor 2 luni pline de momente frumoase.

Multumim Transelectrica pentru sustinere si pentru faptul ca ati facut posibil acest proiect.



15 views0 comments
bottom of page