top of page

Diferiti dar egali, suntem toti copii! - Liceul Teoretic Ioan Petrus

Updated: Jul 31, 2023

“In numele elevilor clasei a II-a, va multumesc pentru initiativa!

Intrebarea “Cum de v-ati gandit la copiii cu probleme?“adresata de unul dintre copii arata ca elevii au nevoie sa fie constientizati de problemele existente in colectivele scolare si in societate.

Totusi, realitatile grele pe care le traim cu acesti copii ne dovedesc faptul ca avem nevoie mai mult decat oricat de actiuni concrete, masuri centrate pe nevoile elevilor cu dizabilitati. Ne dorim mult un sprijin real pentru acesti copii. Mii de multumiri pentru informatiile transmise care au fost pe intelesul elevilor mei.”


Daniela SÎRGHIE, invatatoare la Liceul Teoretic Ioan Petruș din Otopeni.



Activitate desfasurata in cadrul Liceului Teoretic Ioan Petruș - orasul Otopeni, Judetul Ifov.

Campanie de informare si constientizare “Diferiti, dar egali, suntem toti copii!” in cadrul proiectului "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati" derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatiii Civile.



Campanie de informare si constientizare in cadrul proiectului "Starea de bine este obiectivul meu - terapii pentru copiii cu dizabilitati" derulat de Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, finantat prin programul "In Stare de Bine", sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile .


8 views0 comments
bottom of page