top of page

Schimbam viitorul cu fiecare copil sanatos in parte

Screenshot 2019-11-20 at 13.04.54.png

DONEAZA APARATURA MEDICALA

  • Obiectivul nostru imediat este achizitionarea dipozitivelor de recuperare neuromotorie robotizate in vederea asigurarii de programe personalizate aplicabile tututor tipurilor  de afectiuni neuromotorii. Cele mai importante beneficii se obtin atunci cand terapia robotizata este asociata cu terapie clasica de recuperare alaturi de medicatia recomandata

  • Fundatia pentru copii Sansa la Viitor  fondata in anul 2017 s-a lansat intr-un lung drum al reusitelor cu pasi mici ca urmare a unei lupte grele la care un pui de Om, a pornit, dand dovada de ambitie, voința și putere de la care noi toti, am luat resursa de incredere și rabdare de care aveam nevoie pentru ca impreuna sa incercam sa schimbam viitorul cu fiecare copil sanatos in parte. 

  • „Sa cresti mare” este indemnul care ne-a sustinut moralul si Se poate, cu multa iubire, încredere si rabdare sa darami bariere, sa mergi pana la capat spre marea victorie.

  • Pe parcusul celor doi ani de activitate Fundatia a intreprins o serie de evenimete, scopul acestora fiind de a promova obiectivele inscrise in statut, prin care se urmareste promovarea recuperarii medicale a copiilor cu deficiente neuromotorii, prin asigurarea de servicii de recuperare psihomotorie, kinetoterapie si terapii complementare. 

  • S-au obtinut bunuri materiale care au dat startul amenajarii viitorului centru de recuperare pediatrica. 

  • Proiectul de debut al Fundatiei pentru copii Sansa la Viitor “Primul Pas” centrul de recuperare pediatrica a fost inaugurat in luna august 2019, atat pentru publicul larg cat si pentru micii luptatori ce sunt sustinuti de fundatie in mod gratuit.

  • Deficientele neuromotorii afecteaza componentele motrice al copiilor, fiind determinate in principal de afectarea structurilor neuronale de la nivel central sau periferic, dar si de calitatea proceselor psihice care influenteaza controlul si functionarea mecanismului neuromuscular.

  •  Beneficiul principal pe termen lung il constituie sustinerea copiilor pentru recuperarea intarzierilor in dezvoltare si maximizarea beneficiilor aduse de copil in familie prin: restabilirea aliniamentului corporal normal, achizitionarea principalelor aptitudini motrice, redobandirea amplitudinii de miscare, a fortei, rezistentei musculare, recuperarea coordonarii, controlului si echilibrului, reeducarea sensibilitatii, corectarea deficitului respirator. Urmarim dobândirea deplinului potential fizic, intelectual și emotional al fiecarei familii in parte.

  • Pentru unii copii pasii sunt un DAR, insa pentru altii reprezinta eforturi sustinute!

bottom of page